Avaleht    Kuidas osta    KKK    Kontakt    Järelmaks    Hooldustöökoda    Ostukorv

Korduma kippuvad küsimused

K: Küsisin teilt, et millal minu kaup kohale jõuab, kuid ei ole seni vastust saanud. Miks?
V: Sest hetkel on just täpseim vastus Teie küsimusele, siinsel lehel juba olemas. Vt. lehe allosas.

K: Küsisin teilt küsimuse, kuid mingit vastust pole tulnud. Miks?
V: Tänapäeval ei jõuagi paljud e-kirjad adressaadini. Kindluse mõttes korrake küsimust e-posti aadressile või telefonitsi ja kui võimalik siis just vastava valdkonna spetsialistile (nimekiri koos kontaktandmetega näha siin:
http://www.dragbike.ee/pood/?p=6  ) Teiseks kehtivad meil vastuskirjade osas mõned raudsed reeglid - ei vastata küsimustele, millele vastused on olemas käesoleval lehel ja tellimistingimustes (näha siin: http://www.dragbike.ee/pood/?p=5 ). Samuti jätame vastamata aeganõudvad küsimused, mis ei ole vahetult seotud meie poolt pakutavate kaupade- või teenustega. Helistage meile, et saada detailsemaid vastuseid eelnimetatu osas, telefoninumbrid on olemas siin: http://www.dragbike.ee/pood/?p=6  

K: Ostetud kaup tuuakse ELS kulleriga minu ukseni. Mis juhtub, kui mind parasjagu kodus ei ole?
V: Sellisel juhul võtab kuller Teiega ühendust ja saate sobiva aja kokku leppida. Juhul kui see ei õnnestu siis toimetatakse kaup Teie elukohajärgsesse postiasutusse, ning Teile saadetakse tavapärane pakiteade. Kauba saate samast kätte, isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel.

K: Kas teie kaudu saab ka muid juppe/varustust tellida mida Dragbike.ee nimekirjas ei ole?
V: Saab küll! Võtke ühendust kas üldise e-maili aadressil:
info@biker24.ee või juba valikuliselt personaalsetel kontaktidel siit: http://www.dragbike.ee/pood/?p=6

K: Kas kaupa on võimalik ka kusagil kohapeal vaadata ja katsuda?
V: Loomulikult. Olete oodatud Baltikumi suurimasse motokaubamaija
Kadaka tee 1/4 Tallinn
vaata kaarti 
Teenindame Teid E-R 10-18 (kevad kuni sügis 10-19) ja L 10-16.
Kui töövälisel ajal häda käes siis helistage 55 12 336 või 55 12 996 ja ehk saame aidata.

K: Kas dragbike.ee`s müüdavatel kaupadel on ka "raha tagasi" garantii"?
V: Jah, enamus kaupa on võimalik tagastada. Seejuures ostja maksab postikulud. Tagastada ei saa spetsiaalselt Teie jaoks tellitud kaupu va. juhul, kui need on defektsed.

K: Tegin teilt tellimuse, kuid mulle ei ole veel arvet saadetud. Millest selline viivitus?
V: Kui olete tellinud kauba dragbike.ee poes olevast kaubasortimendist ja 2 tööpäeva jooksul pole tulnud arvet Teie tellimuses märgitud e-posti aadressile, siis võtke kindlasti ühendust
info@biker24.ee, kuna tegu võib olla tehnilise tõrkega (viga e-posti aadressis vms). Kui Teie valitud kaup on pärit aga mõnest dragbike.ee  poolt vahendatavast kataloogist, siis on normaalne, kui arve viibib kohati isegi kuni mitu tööpäeva (päring võtab aega). Pikema viivituse korral võtke kindlasti ühendust info@biker24.ee, kuna tegu võib olla samuti tehnilise tõrkega (tellimus meile- või kinnitus meilt Teile, ei ole tehnilistel põhjustel õnnestunud).

K: Millal minu tellitud kaup kohale jõuab?
V: Kaupu postitame samal või järgneval tööpäeval pärast arve laekumist meie arveldusarvele, edasine kiirus sõltub juba postiteenusest (tavaliselt 1 tööpäev). Kui kauba tarneajaks on märgitud pikem aeg (ehk kaup ei asu meie Eesti laos), siis sellisel juhul saabub kaup märgitud ajal vaid juhul, kui ei esine rahvusvahelise postiteenuse poolseid viivitusi. Kataloogikaupade (Louis, Roleff, BRP jne...) tarneajale lisandub veel: tarnijapoolsed arve saatmise- ja kaubasaatetise komplekteerimise- ning rahvusvahelise pangaülekandele kuluvate aegade summa.

Samuti on tulnud ette juhuseid, kus meie laos olevale ainsale kaubaartiklile, on samaaegselt esitatud mitu tellimust. Sellisel juhul täidetakse tellimus esimesena laekunud arve tasujale ja järgnevatele rakendub uus tellimuse täitmise tähtaeg (harilikult 3-5 nädalat). Tingimuste mittesobivusel saab tellija kasutada "raha tagasi" garantiid (ei kehti tellitud kataloogikaupade kohta!).

NB! Ajavahemikul mai kuni september, võib esineda dragbike.ee poolseid viivitusi, seoses jooksva võistlushooajaga, kuna eranditult kogu kollektiiv koosneb motosportlastest.

Mõistva suhtumise eest ette tänades,
Teie dragbike.ee/biker24.ee
meeskond.